«Бог робить все, щоб Ви були щасливі» – 15 підказок Всевишнього людині

Кілька важливих правил, основою для яких є Божі заповіді:

Правило перше. Бог створив людину не для страждань – створення Боже має радіти життю, любити і творити. Менше скаржтеся на життя, завжди пам’ятайте, що є люди, яким живеться набагато гірше, ніж вам.
Правило друге. Кожна людина посланa на цю Землю не просто так – вона повинна проявити свою божественність і в чомусь поліпшити навколишній світ. Бог дає людині таланти, силу і здібності. Дар Божий потрібно використовувати для вдосконалення навколишнього світу, а також для допомоги тим, кому реально потрібно ваша допомога.

Правило третє. Постарайтеся наповнити любов’ю своє життя і життя ваших близьких – цим ви притягатимете сприятливі обставини, фінансове благополуччя. І навпаки, агресія буде проявлятися в незмінному погіршенні якості життя.

Правило четверте. У житті немає абсолютно нічого випадкового – своїми думками, словами, діями і вчинками ми формуємо свою сьогоднішню реальність і своє майбутнє. Так що будете ви насолоджуватися, або навпаки, тільки мучитися, цілком і повністю залежить від вас.
Правило п’яте. З четвертим правилом прямо пов’язане п’яте: думки формують події. Навчіться думати позитивно, і ви створитеь дійсність, що вас буде. І навпаки, дратівливість, гнів, заздрість, гординя притягують одні невдачі і невезіння.

Правило шосте. Які б не були обставини навколо, завжди залишайтеся спокійними, зберігайте позитивний настрій, вірте в свої сили і в Божу допомогу. І по вірі дасться!

Правило сьоме. Намагайтеся слухати голос Бога – просто задайте питання, на які хочете отримати відповідь, і прислухайтеся до голосу своєї підсвідомості.

Правило восьме. Кожна людина може врятуватися з Божою поміччю. Бог знаходиться в кожному з нас. Знайдіть Його в собі, а потім проявіть Його через себе в своєму оточенні.

Читайте також  Коли опускали тpyнy в яму, Петро Іванович саме піднімав тост за здоров’я ревізорів, які не побачили ніяких порушень. Очі їм закрили копченою свининою та кількома банкнотами.

Правило дев’яте. Незалежно від того, наскільки важкі проступки, Господь все одно любить кожного з нас. У Біблії написано: «шукайте і знайдете, стукайте і відчинене вам буде». Однак запам’ятайте: Господь завжди дає те, що вам потрібно саме в даний момент.

Правило десята. Одним з основних божественних законів є «закон подібності»: якщо ви не любите самого себе, то і навколишні вас теж не будуть любити. «Якою мірою ви відміряєте, так і вам відміряно буде». Як ви ставитеся до оточуючих, так і оточуючі будуть ставитися до вас.

Правило одинадцяте. Причина неприємностей людини полягає не в інших людях, а в ній самій. Інформація руйнівного характеру отруює нам життя і не дає бути щасливими.

Правило дванадцяте. Абсолютно все вже є всередині людини: і влада, і слава, і шана, і гроші. Завдання полягає в тому, щоб вивільнити всі блага в навколишню дійсність. А це можливо через неухильне дотримання Божих заповідей.

Правило тринадцяте. Не діліть оточуючих вас людей на «поганих» і «хороших». Ми такі, які є, і якщо ваш колега, товариш по службі поганий особисто для вас, то іншого він цілком влаштовує. «Не судіть, і не судимі будете».

Правило чотирнадцяте. «Пізнай себе» – це езотеричне правило цілком можливо застосовувати і в навколишній дійсності. Тільки ніякого самокопання і буквоїдства! Самопізнання – це процес відкриття в собі здібностей і талантів і практичне їх застосування в зовнішньому світі.

Правило п’ятнадцяте. Для Бога немає таких понять, як «вина», «покарання» і подібні до них. Важливо питати: «Не за що?», А «Для чого?» Господь допускає право кожного на помилку, і зрозуміло, на її виправлення, на проходження того уроку, який нам необхідно пройти. І всі труднощі даються під силу.

Читайте також  – У мене в роду всі жінки пoмирaють під час пoлoгів. – Це збіг, не думай про погане, Юль. На жаль її побoювання виявилися прорoчими

Найкращий спосіб виправлення помилок – це проявляти любов до самого себе і до оточуючих людей.

Бог робить все, щоб Ви були щасливою лидиною!

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -