Цілюща молитва матерів про дітей: захист від зла і щира підтримка

Як відомо, кожна мама найбільше бажає, щоб її діти були щасливі і здорові. Ще до народження батьки оберігають малюка, і люблять всім серцем. Після першої зустрічі в пологовому будинку це почуття посилюється в кілька разів, і хочеться захистити його від усього.

Молитви матері про дітей завжди вважалися найсильнішою захистом, адже, її слова завжди йдуть від чистого серця, щиро. Ніхто не розуміє дитини так, як це робить мати. Вона завжди здатна підтримати і дати потрібну пораду.

З молитвою до Господа звертаються в будь-яких ситуаціях і при самих різних проблемах, але є й інші святі, яким, однак, моляться в особливих випадках. Є сильні молитви, які допоможуть уберегти дитину від різних негараздів.

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під дахом твоїм, покрий від усякого лукавого похотіння, віджени від них всякого ворога і супостата, Відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смирення серцям їх. Господи, всі ми створіння твоє, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їх розум світлом розуму Святого Євангелія Твого, і настави їх на стезю заповідей Твоїх, і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, яко Ти єси Бог наш.

Молитися можна як в храмі, так і вдома перед іконами. Головне, щоб все виходило від чистого серця.

Читайте також  У Харкові патрульним довелося знімати підлітків з 125-метрової телевежі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело