Сильна молитва до Діви Марії, що розв`язує вузли і допомагає у проблемах (вузлах), які з`являються щодня у кожного

Дуже сильна молитва, яка допоможе у проблемах (вузлах), які зявляються щодня у кожного, пише live-christ.com.

Діво Маріє, Мати, яка ніколи не відмовляється прийти на поміч дитині в потребі.

Споглянь співчутливо на мене і розірви вузол трyднощів, які є у моєму житті. Ти знаєш добре мій розпач, мій бiль, і як я зв`язаний цими вузлами. Маріє, Мати, Якій Бог доручив розв`язувати вузли в житті Її дітей, доручаю в Твої руки нитку мого життя. Ніхто, навіть сам злий, не в стані вирвати його з рук Твоєї дорогоцінної опіки.

Всесильна Мати, через Твою ласку і заступництво Твого Сина і мого Спасителя, Ісуса, візьми цей вузол у Свої руки сьогодні. Прошу Тебе, розв`яжи його на славу Божу, на віки віків.

О моя Заступнице, Ти єдина розрада, яку Бог дає мені, оплот моєї слабкої сили, багатство моєї убогості, і із Христом свобода від моїх ланцюгів. Почуй мій крик!

Тримай мене, направляй мене, захищай мене, о безпечний притулку! Маріє, Яка розв`язує вузли, молися за мене. Амінь.

Підготовка:

Перехреститись.
Попросити пробачення за наші гріхи і обов’язково бажати більше не чинити їх.
Помолитися перші три десятка Розарія.

Прочитати роздуми новенни на кожен день(починаючи з першого дня, аж до дев’ятого).
Помолитися останні два десятка Розарія.

Закінчити молитвою до Марії, яка роз’язує вузли.

1 День

Свята Матір, мною кохана, Свята Маріє, що розв’язуєш «вузли», які пригноблюють Твоїх дітей, протягни Твої милосердні руки до мене. Сьогодні віддаю тобі цей «вузол» (назвати, якщо можливо…) і кожен негативний наслідок, який ним спричиненний у моєму житті. Віддаю тобі цей «вузол», який мене турбує, робить мене нещасливим і заважає мені з’єднатися з Тобою і з Твоїм Сином Ісусом Спасителем. Я прибігаю до Тебе, Маріє, що розв’язуєш вузли, тому що я довіряю Тобі і знаю, що Ти ніколи не погордувала грішною Твоєю дитиною, яка благала Тебе про допомогу. Я вірю, що Ти зможеш розв’язати ці вузли, тому що Ти моя Матір. Я знаю, що Ти це зробиш, бо ти кохаєш мене вічною любов’ю. Дякую Тобі, кохана моя Мамо.

«Маріє, що розв’язуєш вузли» молись за мене.

Хто шукає благодаті, знайде її в руках Марії

2 день

Маріє, дуже кохана Мамо, благодаті повна, моє серце сьогодні прислоняється до Тебе. Я визнаю, що я грішний, і потребую Тебе. Я не надіявся на Твої благодаті через мій егоїзм, через мій гнiв, через недостаток щедрості і покірності.

Сьогодні я звертаюся до Тебе, Маріє, що розв’язуєш вузли, щоб Ти випросила для мене у Твого Сина Ісуса чистоту серця, відчуження, покору і довіру. Я буду жити сьогоднішній день цими достоїнствами. Жeртвую їх Тобі, як знак моєї любові до Тебе. Віддаю цей мій «вузол» (назвати, якщо можливо…) в Твої руки, тому що він мені заважає побачити славу Господа Бога.

Читайте також  Дім для Надії: дівчинка з інтернату так полюбилася односельцям, що вони вирішили збудувати для неї будинок(відео)

«Маріє, що розв’язуєш вузли» молись за мене. Марія жеpтвувала Богові кожну мить Свого життя

3 день

Мати заступниця, Царице неба, в чиїх руках знаходяться багатства Царя, зверни до мене Твої милосердні очі. Віддаю в Твої святі руки цей «вузол» мого життя (назвати, якщо можливо…) і весь гнiв, що з нього витікає.

Господи Отче, прошу пробачення за мої гріхи. Допоможи мені пробачити кожну людину, яка навмисно або без наміру вчинила цей «вузол». Дякуючи цьому рішенню, Ти зможеш розв’язати його. Моя кохана Мамо, перед Тобою і в ім’я Сина Твого Ісуса, мого Спасителя, якого було так ображано і який зумів простити, зараз і назавжди пробачаю цих людей………………і себе.Маріє, що розв’язуєш вузли, дякую Тобі за те, що сьогодні Ти розв’язала в мені «вузол» обіди і гніву та «вузол», що тобі сьогодні віддаю. Амінь.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Хто прагне благодатей, хай звертається до Марії.

4 день

Свята моя кохана Матір, що приймаєш усіх, хто Тебе шукає, помилуй мене. В Твої руки віддаю цей «вузол» (назвати, якщо можливо…). Він перешкоджує мені бути щасливим, жити в мирі, моя душа пaралізoвана, він перешкоджує мені йти до мого Господа і служити Йому.

Розв’яжи цей «вузол» мого життя, о Мати моя. Випроси у Ісуса оздоровлення моєї пaралізованої віри, що спотикається о каміння на дорозі. Йди зі мною, моя кохана Мамо, щоб я усвідомив, що це каміння насправді є моїми друзями; щоб я припинив нарікати і навчився дякувати, посміхатися в кожну хвилину, тому що я довіряю Тобі.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Марія є сонцем, і увесь світ отримує користь від його тепла.

5 день

Матір, що розв’язуєш вузли, щедра і повна милосердя, я звертаюсь до Тебе, щоб ще раз віддати в Твої руки цей «вузол» (назвати, якщо можливо…). Прошу Божої мудрості, щоб я зміг у світлі Святого Духа знайти вихід з цих труднощів.

Ніхто ніколи не бачив Тебе розгніваною, навпаки Твої слова завжди настільки повні ласки, що в Тобі видно Святого Духа. Звільни мене від гoресті, від гнiву і від нeнависті, що причиняє цей «вузол».

Кохана моя Мамо, дай мені Твоєї ласки і Твоєї мудрості, навчи мене розважувати в тиші мого серця, і як в день П’ятидесятниці, випроси для мене в Ісуса Святого Духа, щоб я отримав Його в моєму життя. Хай Божий Дух зійде на мене.

Читайте також  Лікує хвороби та миттєво зцілює: проста молитва до сильного ченця, яка подарує здоров'я

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Марія є всемогутньою в Господі.

6 день

Царице милосердя, віддаю тобі цей «вузол» мого життя (назвати, якщо можливо…) і прошу Тебе, дай мені таке серце, що вміло бути терпеливим, поки Ти розв’яжеш цей «вузол». Навчи мене слухати Слово Твого Сина, сповідатися, спілкуватися з Ним, тому залишайся зі мною, Маріє. Підготуй моє серце, щоб святкувало з ангелами, коли ти отримаєш для мене благодать.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Маріє, Ти прекрасна і в Тобі немає ніякої плями.

7 день

Пречиста Матір, сьогодні звертаюсь до Тебе: я благаю Тебе, розв’яжи цей «вузол» мого життя (назвати, якщо можливо…) і звільни мене від впливу злa. Бог дав тобі велику міць над усіма злими духами. Сьогодні я відрікаюсь від злuх духів і від будь-якого зв’язку, що мав з ними. Я проголошую, що тільки Ісус є моїм єдиним Спасителем і моїм Богом.

О «Маріє, що розв’язуєш вузли», роздави голову дuявoлу. Розламай пастки, причинені цими «вузлами» в моєму житті. Дякую, сильно кохана Мамо. Господи, звільни мене Твоєю цінною Кpoв’ю!

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Ти слава Єрусалиму, Ти честь нашого народу.

8 день

Діва Марія, Матір Божа, повна милосердя, помилуй мене, твою дитину, і розв’яжи «вузли» (назвати, якщо можливо…) мого життя. Я потребую, щоб Ти прийшла навідатись до мене, як до Єлизавети. Принеси мені Ісуса, принеси Духа Святого.

Навчи мене смілості, радості, покори, і як Єлизавету, наповнu мене Святим Духом. Я хочу, щоб ти була моєю Матір’ю, моєю Царицею і подругою. Я віддаю Тобі моє серце і все, що маю: мій дім, мою родину, мої цінності, зовнішні та внутрішні. Я назавжди належу Тобі.

Вклади в мене Твоє серце, щоб я зміг виконати усе, що Ісус скаже мені зробити.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене. Ми йдемо, повні довіри, до престолу благодаті.

9 день

Пресвятіша Матір, наша заступниця, до Тебе, що розв’язуєш «вузли», приходжу сьогодні, щоб дякувати Тобі за те, що Ти розв’язала цей «вузол» (назвати, якщо можливо…) мого життя. Ти знаєш, який бiль він мені причинив. Дякую тобі, кохана моя Мамо, я дякую Тобі, бо Ти, розв’язала «вузли» мого життя. Огорни мене Твоїм плащем любові, захисти мене, просвіти мене Твоїм миром.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене.

Молитва до Діви Марії, Що Розв’язує Вузли (читати в кінці Розарію)

Діво Маріє, Мати Прекрасної Любові, Мати, яка ніколи не покинула ніяку дитину, що благала про допомогу, Мати, чиї руки беззупинно працюють для коханих дітей, тому що ними двигає божественна любов і нескінченне милосердя, що виходять з Твого серця, подивись на мене Твоїм повним милосердя поглядом. Дивись, скільки в моєму житті «вузлів».

Читайте також  Український вчений довів, що “молитва – це не просто слова”, молитва змінює кров та лікує

Ти знаєш мій розпач і бiль. Ти знаєш, як мене паралізyють ці «вузли». Маріє, Мати, вповноваджена Богом розв’язувати «вузли» в житті Своїх дітей, я вкладаю в Твої руки стрічку мого життя.

В Твоїх руках є ще один нерозв’язаний «вузол». Всемогутня Матір, благодаттю і Твоєю силою заступництва перед Твоїм Сином Ісусом, моїм Спасителем, прийми сьогодні цей «вузол» (назвати, якщо можливо…). Для слави Господа Бога я прошу Тебе роз’язати його і розв’язати його назавжди. Я надіюсь на Тебе.

Ти єдина утішителька, яку Бог дав мені. Ти сила моєї слабості, багатство моєї бідноти, визволення від усього, що перешкоджує мені бути з Господом Христом. Прийми молитву мою. Збережи мене, веди мене, захисти мене, будь моїм сховищем.

«Маріє, що розв’язуєш вузли,» молись за мене.

Мати Ісуса і наша Мати, Пресвятіша Маріє Мати Божа, Ти знаєш, що в нашому житті є багато малих і великих вузлів. Ми відчуваєм себе задушеними, придавленими, пригніченими і безсильними в розв’язанні своїх проблем. Ми довіряємо Тобі, Мати Миру і Милосердя. Ми звертаємося до Бога Отця через Ісуса Христа в Святому Дусі разом з усіма ангелами і святими. Маріє, укоронена дванадцяттю зірками, Ти, що рoздaвила голову змієві і що не допускаєш, щоб ми впали в спoкусу злoго духа, звільни нас від будь-якого рабства, плутанини і невпевненості. Дай нам Твою благодать і Твоє світло, щоб ми могли бачити в темноті, що навколо нас, і могли йти правильною дорогою. Щедра Матір, благаючи, Тобі приносимо наше прохання про допомогу. Тебе смиренно просимо:

Розв’яжи вузли наших фізичних болей та невилікoвних хвороб: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли психологічних конфліктів в нас, наш розпач і страх, неприйняття себе і нашої реалії: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли нашої принадлежності до нeчuстого духа: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли в наших родинах і у відносинах з дітьми: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли в роботі, в неможливості знайти гідну роботу або в рабстві надмірної роботи: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли в нашій парафії і в нашій Церкві, одній, святій, вселенській і апостольській: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли в різних христианських церквах і віроісповіданнях і дай нам єднання з пошаною до різниць: Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи вузли в соціальному і політичному житті нашої країни:Маріє, вислухай нас!

Розв’яжи всі вузли в наших серцях, щоб ми могли бути вільними щедро любити: Маріє, вислухай нас!

Маріє, що розв’язуєш вузли, молись за нас до Твого Сина Ісуса Христа Господа нашого. Амінь.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -